Administrativ assistent til Børnerådets sekretariat i Billund

Hvis du har interesse og flair for administrative arbejdsopgaver, så kan du blive vores nye kollega. Vi søger en administrativ medarbejder 15 timer ugentligt, der kan tage sig af den daglige administrative og serviceorienterede støtte af Børnerådet og Børnerådets sekretariat.

Om jobbet

Vi søger en alsidig kollega, som kan bevare overblikket og holde styr på detaljerne på samme tid. Du har lysten til at få sekretariatet og dine kollegers hverdag til at køre som smurt og holder af de klassiske administrations- og serviceopgaver. Samtidig trives du med et job med stor selvstændighed, og du har mod på mange forskellige og til tider helt nye opgaver.

Dine opgaver retter sig mod den daglige betjening af sekretariatet, fx:

 • mødebooking, rejsebooking mm.
 • rejseafregning i RejsUd
 • kalenderstyring
 • planlægning og servicering i forbindelse med møder (mødeindkaldelser, forplejning, materialer osv.)
 • besvare Børnerådets hovedtelefon og hovedmail
 • håndtering af indkøbsaftaler og serviceaftaler mv.
 • opdatering og vedligehold af adresselister og diverse oversigter
 • journaliseringsopgaver
 • daglige serviceopgaver som at lave kaffe, rydde af efter møder, vande blomster mv.


Om dig

Du er udpræget serviceminded og er typen, der følger opgaverne omhyggeligt til dørs. Vi forventer, at du er vant til at arbejde i forskellige computersystemer og nemt kan sætte dig ind i nye. Din baggrund kan være kontorfaglig, men anden relevant baggrund og erfaring kan også kvalificere dig. Du kan godt lide den tætte sparring og kontakt med interne og eksterne samarbejdspartnere, og du trives med en hverdag, der byder på en bred vifte af opgaver. Du finder glæde og energi ved at være den, der binder ting sammen for dine kollegaer i det daglige.


Hvem er vi?

Vi tilbyder:

 • en ambitiøs og samtidig hjertevarm arbejdsplads
 • en alsidig hverdag hvor du selv kan være med til at planlægge dine opgaver
 • et positivt arbejdsmiljø med gode kollegaer

Børnerådet er et politisk uafhængigt statsligt råd, der skal sikre børn og unges rettigheder. Det er vores opgave at tale børns sag og sætte aktuelle spørgsmål om børn og unges liv til debat. Børnerådets sekretariat er en arbejdsplads med et stort råderum og gode muligheder for fleksibilitet og selvstændig planlægning af opgaverne. Vi samarbejder tæt på tværs af fagligheder, sætter pris på hinandens styrker og bakker hinanden op både fagligt og kollegialt, når der er brug for det. Vi glæder os til at få en ny kollega, der vil være med at skabe en fantastisk arbejdsplads sammen med os.

Du kan læse mere om Børnerådet og vores arbejde på www.børnerådet.dk


Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) samt cirkulære om organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) (HK-overenskomsten).

Der er tale om en fastansættelse på 15 timer pr. uge. Jobbet kan også bestrides efter ordningen om fleksjob.

Ansættelsesstedet er Børnerådet, Hovedgaden 12 1D-E, 7190 Billund. Ansættelsesområdet er Social- og Indenrigsministeriet med tilhørende institutioner.


Flere oplysninger

Flere oplysninger kan fås hos sekretariatschef Lisbeth Sjørup på telefon 3378 3303 eller hos økonomi- og administrationsmedarbejder Kirsten Lund Jensen på telefon 3378 3315


Ansøgningsfrist

Vi skal have din ansøgning senest d. 3. september 2019

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler d. 9. september 2019.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og senest pr. 1. november 2019


Send din ansøgning

Søg stillingen online ved at bruge dette LINK. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV samt andre relevante bilag.

Børnerådet opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.