Kom til 'gå hjem-møde' med Marta Maurás fra FN’s Børnekomité

19-03-2012

Mød Marta Maurás fra FN’s Børnekomité torsdag d. 22. marts i Institut for Menneskerettigheder.

Hvert femte år skal Danmark gøre status over, hvordan det står til med at efterleve Børnekonventionen. Det gør vi blandt andet ved, at regeringen og danske børneorganisationer sender rapporter til FN’s Børnekomité. I dem forklarer vi, hvor langt vi er nået i arbejdet med at opfylde Børnekonventionens ånd og bogstav i den danske lovgivning. 

For Danmarks vedkommende er det komitémedlem Marta Maurás, der har ansvaret for at læse rapporterne igennem og vurdere, hvordan det står til med den danske efterlevelse af FN’s Børnekonvention. Marta Maurás er uddannet sociolog og har i mange år arbejdet i UNICEF, bl.a. som regional chef for Latinamerika og Caribien.

I den kommende uge er Marta Maurás på besøg i Danmark, og torsdag den 22. marts er det muligt at møde Marta Maurás og et panel, der består af politikere og repræsentanter fra forskellige børneorganisationer, til et ’Gå hjem-møde’. 

Mødet foregår fra 15 - 17 hos Institut for Menneskerettigheder, Strandgade 71, på Christianshavn, og du kan tilmelde dig på lake@humanrights.dk senest d. 20 marts.

BEMÆRK: Mødet foregår på ENGELSK.