Ny hjemmeside til Børnerådet

24-09-2007

(NB: Børnerådet har skiftet hjemmeside igen i foråret 2014) En gammel traver takker af, når Børnerådet siger farvel til sin hjemmeside anno 2001. Men den ny hjemmeside, som du befinder dig på nu, indeholder stort set alle dokumenter, publikationer osv. som du hele tiden har kunnet finde på www.brd.dk.

Børnerådets hjemmeside er godt besøgt. Det ved vi fra en række undersøgelser, som studerende og professionelle har foretaget for os gennem de seneste 6 år. Vi følger naturligvis også med i vores egne statistikker over trafikken på brd.dk, som viser, at der er stor interesse for vores arbejde. Den viden har vi gjort brug af i arbejdet med den nye hjemmeside.

I Børnerådet vil vi gerne gøre det let at få fat i den viden, vi producere. Derfor går vi nu i luften med en ny-designet hjemmeside, hvor der er fokus på aktuelle emner, Børnerådets synspunkter og børns egne perspektiver.

Nyheder, et spadestik dybere - og noget om FNs Børnekonvention

Besøgende på www.brd.dk interesserer sig for Børnerådets nyheder. Vores pressemeddelelser, publikationer og undersøgelser er meget læste på hjemmesiden, og derfor har vi gjort det endnu lettere at finde frem til det, som rører sig lige nu og her i Børnerådet. Rapporter og andet materiale kan fortsat bestilles online og (for det allermeste) gratis, ligesom der er links til PDF-filer af det hele.

Vores temasider trækker også mange besøgende til. Her kan man komme i dybden med nogle af de emner, der flimrer i mediebilledet, eller som man støder på i hverdagen. Vi samler viden, inspiration, værktøjer og meget andet på disse temasider. Vi kan bl.a. se, at det især har været vores sider om mobning, som har skabt trafik. Vi er glade for at vores indsats på dette vigtige område vinder genklang blandt jer derude.

Vi har oprettet et lille tema-felt på forsiden, hvor vi vil reklamere for de forskellige fagområder, som Børnerådet særligt beskæftiger sig med. I den kommende tid vil det handle om børn, unge og kriminalitet. Det sker bl.a. som opvarmning til Børnerådets kommende årsmøde, som netop handler om børn, unge og kriminalitet. Læs i øvrigt mere om årsmødet her.

Det viser sig desuden, at siderne her på www.brd.dk om FN's Børnekonvention er nogle af de allerbedst besøgte. Det kom som en overraskelse for os, men vi er meget glade for at der er interesse for konventionen. Som på den tidligere hjemmeside har vi lavet en forkortet version af konventionens artikler, som giver et hurtigt overblik og som sikrer, at flere kan få lejlighed til at sætte sig ind i de mange bestemmelser.

Noget, der ikke virker?

Hvis du finder fejl eller mangler vil det være en stor hjælp, hvis du vil gøre os opmærksomme på det. Det nemmeste er at klikke på 'Tip en ven' (øverst til højre ved siden af søgefeltet) på den side, hvor du finder fejlen, og sende en besked til brd@brd.dk - så får vi et link til siden, der er problemer med.

God fornøjelse på www.brd.dk